idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (1)

Bir gece, kullandığı sanal bir platformdan İzmir'e bir mesaj gelir ve bu mesajda Ege'nin İzmir'e "Uyu artık." dediği görülür. Böylece aralarında 3391 kilometrelik mesafe olan iki kişinin aşklarının hikâyesi başlamış olur. Genç yazar Beyza Alkoç, yazmış olduğu her kitabında olduğu gibi 3391 Kilometre adlı romanında da okuyucuların duygularını derinden etkiliyor. Romanı okurken aşk denilen duygunun önünde hiçbir engelin duramayacağına şahit olacaksınız. Hazır olun! 3391 Kilometre, aşk ve sevginin hiçbir şarta tabi olmadığını ispat etmeye geliyor.

 

"3391 Kilometre" adlı kitabı neden okumalısınız?

Sevgide mesafe diye bir şey olmadığını anlatan Beyza Alkoç, 3391 Kilometre adlı romanında İzmir ve Ege'nin aşkları etrafında kurguladığı duygu dolu bir anlatımla mesafelere rağmen âşık ve mutlu olunabileceğini okurlarına ispat ediyor. 3391 Kilometre; aralarında dağlar, denizler, şehirler, ülkeler olan iki kalbin kavuşmasının hikâyesi. 3391 Kilometre; birbirlerini görmeden aylar boyunca konuşan, birbirlerine bu kadar uzakken bir o kadar da yakın olabilen, aradaki onca kilometreye rağmen birbirlerine sırılsıklam âşık iki insanın hikâyesi. İnsanlar parklarda, bahçelerde, sokaklarda anılar biriktiriyor. Oysa İzmir ve Ege'nin birbirlerine atmış oldukları mesajlar, onların anılarını oluşturuyor. Yan yana olmasalar da bu durum, onların el ele tutuşup birlikte uyumalarına engel değil. Onlar aynı filmi izliyor, aynı yağmurda ıslanıyor, pencereye çıktıklarında aynı gökyüzüne bakıyorlar. Modern zamanlardan gelen bir aşk hikâyesi olan 3391 Kilometre'de Beyza Alkoç, hayal ürünü bir dünya yaratsa da bu hikâyeleri yaşayan insanların gerçekte var olduğunu okurlarına hissettiriyor. Mesafeler ötesi bir aşk yaşamak çok zor olsa da İzmir ve Ege bunu başarıyor. 3391 Kilometre'yi okurken onların büyük aşklarına şahitlik edeceksiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Kitabın yazarı Beyza Alkoç, küçük yaşlardan beri yazmaya olan merakıyla bilinir. Çevrim içi platformlardaki yazılarıyla yazarlık kariyerine başlayan Alkoç, kısa sürede ciddi bir hayran kitlesine ulaşır. Beyza Alkoç tarafından kaleme alınan ve İndigo Kitap tarafından yayımlanan 3391 Kilometre'nin ilk baskısı, 2018 yılında yapılır. Genç kurgu türünün başarılı örneklerinden biri olan 3391 Kilometre'de günümüz gençliğinin yaşadığı aşklar, sıra dışı bir bakış açısıyla okurlara yansıtılır. Hayata kızgın, kafası karışık ve yorgun ruhlara iyi gelecek bir eser olan 3391 Kilometre; 472 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Genç yaşına rağmen oldukça üretken olan yazar Beyza Alkoç'un yayımlanmış birçok eseri bulunuyor. Dilerseniz 3391 Kilometre adlı romanı okuduktan sonra Enkaz Altındakiler, Sıfır Kilometre, Karantina, Kar Küresi, No. 26 ve Asansör isimli romanlarına göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.