Shiseido Shimmer GelGloss - Dudak Parlatıcısı 02 Toki Nude
200,32 TL X 36 Ay Alışveriş Kredisi Fırsatı
Kargo Bilgileri
Benzer Ürünler
Ayna benzeri kristal bir kaplama ile son derece yansıtıcı bir ışıltılı parlaklıkta yeniden tasarlanan Shimmer GelGloss, parlatıcı kullanmamaya kıyasla anında %64 nem artışıyla 12 saate kadar nemlendirmek,dudakları yumuşatmak ve beslemek için shea yağı ile zenginleştirilmiştir.
Yüksek derecede refraktif yağlar ve yansıtıcı inciler parlaklığı en üst düzeye çıkarır. Ağırlıksız,yapışkan olmayan,nemlendirici... Yansıtıcı inciler ve yüksek oranda kırıcı yağlar, tüylenmeyen veya akmayan kristal bir görünüm sağlar
Ürünü tek başına veya ruj üzerine parlaklık vermesi için kullanabilirsiniz.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.