“Benim ülkemde mutluluk henüz çiçek açmamış
bir ağaçtır. Tohumu toprağa düşmemiştir bile.”
İdealleri uğruna tutkularını göz ardı etmiş, halkın büyük sevgisini kazanmış, devrimci bir sinemacı… İlkeleri, özgürlük ihtiyacıyla içine sürüklendiği çatışmalar ve onurlu direnişi. Ve hayranlık duygusuyla başlayan, inançla büyüyen, vefa, sadakat, fedakârlık ve dayanışma duygusu ile zenginleşen bir aşk: Yavuz ile Nilüfer’in isyanı ve umudu cisimleştiren sevgisi. Günümüz Türk edebiyatının en saygın isimlerinden İnci Aral, Sevgili’de gerçek hayata, 1965’ten 1984’e Türkiye’nin siyasi çalkantılarla dolu geçmişine büyük bir aşk hikâyesinin kahramanları olan Yavuz ile Nilüfer’in göz hizasından bakıyor.
Biz zor günlerin adamıyız. Bu hep böyle olacaktır. Bir çiçek koparmak bile zor olacaktır bizim için. Hayatımız her an yıkılacak çürük bir binada yürüyen insanın dikkatine ihtiyaç duyuyor: Çünkü biz en iyi yazıyı yazmalı, en güzel filmi çekmeli, en iyi ana baba ve insanlar olmalıyız. Oysa bütün bunlar özveri, acı ve sabır gerektirir.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.