idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sevgi insan ruhunun en önemli gereksinimidir. İnsanlık onunla var olur.onunla yücelir. Sevgi dolu gönüllerden güzellikler yayılır, zihin ve ruhaydınlanır, birey güçlenir.

İnal Aydınoğlu gönlünü insanlara adayan bir sevgi tutkunudur. Yıllardan beri sevgi üzerine konferanslar vermekte ve yazmaktadır. Çabalarının amacı; insanların sevgi içinde yaşaması ve sevginin gerçek hedefine yani hizmete ulaşmasıdır.

Sözde kalan sevgi henüz yola bile çıkmamış demektir. Sevgi sevilenin yaşamını beklemeden sunulan bir yürek olmalıdır.

Sevgi bencilliğin dar sınırlarını aşarakinsanın içindeki zenginlikleri dışa dökmesini sağlar. Sevgiyi yaşam yolu olarak seçenler, kendini geliştirme, verme, paylaşma, insanlara yönelme, onlarla işbirliğine girme ve dayanışma arzusu içinde yanıp tutuşurlar. Bu ateşi çevrelerine yayarlar. Sevgi yolcularının sayısını artırırlar.



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Chiviyazıları Yayınevi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.