idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

21. yüzyılın ilk on yılını tamamladığımız bu dönemde, Türkiye ve dünya yeni sorunlar ve bu sorunlara karşılık yeni umutlarla karşı karşıya bulunmaktadır. Ortaya çıkan teknolojik gelişmeler, her alanda umutların doğmasına kaynaklık ederken; bir yandan da sorunların yeni umutsuzlukları beslediği bir döneme şâhit olunmaktadır. Bugünün küresel dünyasında ortaya çıkan şartlar, dünyada ve Türkiye'de sendikal hareketi yol ayımına götürmektedir. Kabaca bakıldığında, işçi hareketinin söz konusu yol ayrımından ; ancak ciddî bir anlayış değişikliği ve yeni bir yapılanmayla çıkabileceği âşikârdır. Nitekim son dönemde bu yönde arayışların hızlandığı gürlmektedir.

Her güzel şey öncelikle insanların kafasında bir tasarım, bir fikir olarak başlar. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye'sini yaratabilmenin ön şartı da onu öncelikle kavrayış dünyamızda inşâ edebilmektir. İşte bu kitap, kendi bağlamında böyle bir çabayı ortaya koymaya çalışmakta, ihtiyaç duyulan sendikal perspektiflere 'yeni bir şerh' düşmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: A Kitap

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.