Benzer Ürünler
Tanıtım Yazısı
Ey şehir!
En kuytu odalarda konuşuluyor
En büyük aşkların.
Ey insan!
Kara bir lekedir alnında
Şark odalarında
Aşk infazları,
Ölüm ağıtları.
İhtiyar heyetin buyruğu kan lekeleri,
Genç kızların böğründe.
Girmemişim girememişim
Dağlarına,
Ovalarına.
Sakıncalı imişim,
Hep uzaktan seyreyledim endamını.
Her şiir bir sahne, her kelime bir oyuncu. “Sen Daha Filizlenmedin Aşka”, aşkın sahneye çıkmadan önceki provalarını anlatıyor. İsmail Polat, duyguların perde arkasını açıyor ve biz, izleyici değil, tanığı oluyoruz.
“Aşk, bazen sadece bir direniş biçimidir.”
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
