Benzer Ürünler
Canın yandığı için it cazı yapıyorsun diyorlar. Doğrudur. Bir gün benim de arka bahçemi kazıdıklarında çok fazla ceset
çıkacak ve garip bir yetkili açıklama yapacak; ‘her biri bir başkta müzik aletiyle öldürülmüş, fantastik!...
küçük iskender’den yine sıkı bir metin.
İnce Kapak:
Sayfa Sayısı: 282
Baskı Yılı: 2006
e-Kitap:
Sayfa Sayısı: 192
Baskı Yılı: 2006
Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
243,35 TL
