idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayat oyununun kurallarını anlamaya, aradığın ilişkiye açılan kapının anahtarını bulmaya, mutlu olmanın sırlarını paylaşmaya hazır mısın? Sorularına en doğru ve en güzel cevapları birlikte bulsak? Hayatı, ilişkilerini "mutlu" kılmaya, yaşamın ruhsal ve fiziksel kanunlarını birleştirip bilgeliği açığa çıkarmaya var mısın? Mutsuz, doyumsuz, aç, yorgun, yılgın, dalgın, dargın, kırgın duygulara son vermenin ve korku, kuşku, kaygılara dur demenin zamanı geldiyse buyur Halil İbrahim Sofrası'na. Dr. Erbıyık genel hekimlik bilgileri, engin tecrübesi ve entelektüel birikimleri ile yüksek hekimlik değerlerini birleştirerek güzel bir yaklaşım getiriyor. Bu kitaptaki bilgileri hayata geçirebilenler, nasıl yaşayıp ruhsal olarak daha sağlıklı olacaklarına dair önemli ipuçları edinecekler.
-Prof. Dr. Nevzat Tarhan-

Değerli dostum Dr. İbrahim Erbıyık, birikimine ve o derin bilge kişiliğine uygun bir eserle karşımıza çıkmış. Bu şahane kitabı elinize alınca bırakamıyorsunuz. Beden ve ruhumuzun çalışma mekanizması, hastalıkların oluşması ve önlenmesi, mutlu ve huzurlu olmanın yolları; hepsi bu kitapta!
-Prof. Dr. Sefa Saygılı-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hayat Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Halil İbrahim Erbıyık
Editör:Mina Solmaz
Kapak Tasarımı:Yiğit Yolcu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.