idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsanlık tarihinin keşfedilmemiş sınırlarında dolasan eski bir ruh aramızda!
Eskilerin “Yüz yılda bir gelir!” diye kulaktan kulaga fısıldadıkları efsanedeki ziyaretçi, 2023 yılında Anadolu topraklarında ortaya çıkar.
Ziyaretçinin yaptıgı mucizeleri haber alan Vatikan, bu anomalı için vakit kaybetmeden gizli bir operasyona girisir. Amaç, hedef ne olursa olsun yakalayıp Papa’nın huzuruna çıkarmaktır. Uluslararası bir kriz yaratmadan bu faaliyete engel olmaya çalısan Türk istihbaratı, şahsı bilinen yöntemlerle ele geçiremeyecegini kavrayınca son çareye basvurur. Tanımsız Güçler Birimi eski üyesi Selim Tekin, yıllar sonra yeniden göreve çagrılır.
Gücün sırrını ele geçirmek isteyenlerin bu amansız kovalamacasında kimi hayatını kaybedecektir, kimi de inancını. Selim Tekin ise yıllar yılı içinde saklanan vahsi gerçekle bir kez daha yüzlesecektir...

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.