idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Colorful Blocks (Ahşap Bloklar Zekâ Oyunu) 50 adet çeşitli şekil ve boyutta bloklar içerir. Blokların bir yüzü desenli diğer yüzü tek renkten oluşur. Renklerine, şekillerine ve desenlerine göre blokları sınıflandırın.

Kutuda 4 farklı zorluk seviyesinde hazırlanmış 46 adet şekil içeren 23 kart bulunuyor. Bu şekilleri kolaydan zora doğru yapın.

Çok boyutlu düşünme, analitik düşünce yapısı, problem çözme yeteneği ve odaklanma becerilerini geliştirir. Aile ile birlikte yapılacak eğitici ve eğlenceli aktivite sağlar. Bu sayede ebeveyn-çocuk arası iletişimi ve birlikte çalışma becerilerini geliştirebilirsiniz.

Kutu İçeriği

50 adet ahşap renkli ve desenli blok

4 zorluk seviyesinde 46 adet şekil içeren 23 kart

Blokları saklayabilmeniz için büzgülü kumaş torba

2 adet oyun anlatım kartı

Yaş Aralığı: 3 yaş ve üzeri

Kutu Boyutları: 27 X 19 X 7 cm

E1 sertifikasına sahip sağlıklı doğal ahşap malzemeler kullanılarak Avrupa Birliği standartlarında üretilmiştir.

Türkiye'de üretilmiştir.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.