Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Cinsiyet
UnisexHacim
100 mlPaçuli'nin odunsu duygusallığıyla zenginleştirilmiş, yüzünüzde bir gülümseme oluşturan sulu, taze toplanmış narenciye meyvelerinden oluşan bir kokteyl.
Vitamin patlaması gibi meyve suyuyla dolu bir portakal, yaprağın ve meyvenin güneşli tazeliği, ahşabın dokulu ve canlı kokusu.
Parfüm Ustası Dominique Ropion, en sevdiği turunçgillere saygı duruşunda bulunarak, acı portakal ağacının köklerinden tepesine, dallarından yapraklarına ve meyvelerine kadar tüm boyutlarını bir araya getiren bir koku yarattı.
Doğal Acı Portakal Özü ve enerji verici özellikleriyle zenginleştirilen Bois d'Orange, yüzünüzde bir gülümseme bırakan bir koku.
Meyvenin kalbi sulu, vitamin açısından zengin ve cömert olup, petitgrain'in gülünç acılığı ve paçuli'nin odunsu duygusallığı ile nüanslandırılmıştır.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.