idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Korku? Terli avuç içleri? Ne diyeceğini bilememek? Başkalarının nasıl tepki vereceğinden korkmak?

Neden randevu almaktan kaçınıyoruz? Kendimize şöyle diyoruz: 'risk alma.”

Motivasyon tek başına bunu düzeltmez. Zihnimiz randevu almamak için bahaneler bulacaktır.

Sponsorumuz bize bağırıyor, 'Korkularınla yüzleş ki ortadan kaybolsunlar.' Söylemesi kolay geliyor, ama uygulaması? O kadar da kolay değil.

Randevular işimizin bir parçası. Bu sorunu çözmek zorundayız. Randevuları keyifli hale getirmek zorundayız.. Böylece beynimiz artık bizim aleyhimize değil, leyhimize çalışacak.

Peki randevu ayarlamayı nasıl keyifli bir hale getirebiliriz? İlk olarak, randevuları bir tutku, dört gözle beklediğimiz bir şey haline getirmeyi öğreneceğiz. Sonra?

Şunu kabul edelim. Kimse ısrarcı bir satıcı olmak istemiyor. Diğer insanların hayatlarında hoş bir katkı olmak istiyoruz. Bunu sağlamak için, kısa konuşabilen, doğru noktaya odaklanan, konuyu adayın kendisi hakkında tutabilen ve teklifimizi onların hayatını daha iyiye götürecek şekilde sunabilen bir prensipte olmalıyız.

Artık korku yok. Artık suçlu hissetmek yok. Bunun yerine, randevuları hızlı bir şekilde almak için olumsuz duygularımızı olumlu bir momentuma dönüştürelim. İşimizin her anından zevk almak istiyoruz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.