Benzer Ürünler
Ingvar Ambjörnsen'in Devlerin Düşüşü ve Oslo İstasyonu'nda Ölüm adlı kitaplarından tanıdığımız Pelle ile Prof, bu kez, din tacirlerinin pençesine düşmüş bir arkadaşlarına yardım etmek zorunda kalıyorlar. Katja niçin kendini öldürmek istedi? 'Yaşam Işığı' neydi gerçekte? Karl Johan Caddesi'nde dolaşan gençlerin arasına gönderdikleri o güzel kız, oraya yalnızca Pelle'yi bulmaya mı gelmişti? Pelle ile Prof'un bu kirli işin düğümünü çözmek için yapabilecekleri tek şey vardı: hareketin içine sızmak!
Sayfa Sayısı: 200
Baskı Yılı: 2005
Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Çocuk Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Ingvar Ambjörnsen
Çevirmen:Deniz Canefe
Çevirmen:Deniz Canefe
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.