Benzer Ürünler
Türkiye'nin polisiye dergisi Dedektif, yazarlarının kaleme aldığı öykülerden oluşan seçkileri polisiye okurlarının beğenisine sunmaya devam ediyor. Pazartesi Çıkmazı adıyla yayınlanan bu yılın seçkisini, her yıl olduğu gibi yine Gencoy Sümer hazırladı.
Dedektif 3. Yıl Öykü Seçkisi “Pazartesi Çıkmazı”, yirmi öyküden oluşuyor. İnsanoğlunun alacakaranlıktaki serüveninin anlatıldığı bu ürkütücü entrikaların ortak konusu ise “suç”. Zekice yazılmış, beklenmedik sonları olan gizem dolu kurgular bunlar.
Eğer, “Türkiye'de nitelikli polisiye yazılmıyor,' diye düşünenlerdenseniz; merak, heyecan ve gerilimle dolu bu öyküleri okuduğunuzda fikriniz kesinlikle değişecek. Ülkemiz polisiyesi, gerçekten de güçlü ve nitelikli yazarlara sahip. Pazartesi Çıkmazı, bunu kanıtlıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
