idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Şunu ifade etmek gerekir ki!

Kur’an’ın getirdiği sistem; akıl, mantık ve duygularda hiçbir boşluğa meydan vermeyecek değerdedir. Kur’an, insan kalbinden Rab ’bine uzanan sağlam bir iptir ve üslubunda tam bir bütünlük söz konusudur. Dolayısıyla Müslüman, dini ilimleri ve pozitif ilimleri beraber götürerek gelişme sağlamayı başarmalıdır ki doğru netice alınabilsin.  Çünkü Kur’an, kâinatla alakalı emirleri hassasiyetle gösterir ve de bizleri İslamiyet şerefi ile müşerref kılar.  Bizlere geçici olarak emanet verilen dünya, belli bir süre sonra yok olmaya mahkûmdur. Devamlı elde kalmayacak olan bir şeylerin varlığı ile övünmek ve kendi başına da gelebilecek bir işten dolayı da başkasını kınamak hataların en acısıdır. Devamı olmayan bir şeyde lezzet de, keyif de olmadığına göre; ahireti de hesaba katmak durumundayız. Zira dünyanın zevki, keyfi, lezzetleri de boştur. Dolayısıyla da dünya ve ahiret saadetine kavuşmak için, hakiki imanla Allah dostu olmakla mümkündür.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.