Benzer Ürünler
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: ÜRÜN ADI VEYA AÇIKLAMASINDA ARACINIZA UYUMLULUĞU YAZSA DAHİ , AYNI ARAÇTA BİRDEN FARKLI TİP PARÇA ÇIKABİLDİĞİNDEN DOLAYI ARACINIZIN RUHSATINDA YER ALAN ŞASE NUMARASINI " SATICIYA SOR " ALANINDAN TARAFIMIZA İLETEREK PARÇA UYUMLULUĞUNU TEYİT ETTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.
ÖN Z ROT SAG / SOL RANGER 11> 4x2 MAZDA 2500 11>
OEM: 1732869-AB313052AA-UC2R34150
TEKNOROT TEKNOROT FO-1250 – ÖN Z ROT SAG / SOL RANGER 11> 4X2 MAZDA 2500 11> 1732869 AB313052AA UC2R34150
TEKNOROT MARKASI, OEM STANDARTLARINA UYGUN GÜVENİLİR KALİTE SUNAR. ÖN Z ROT SAG / SOL RANGER 11> 4X2 MAZDA 2500 11> 1732869 AB313052AA UC2R34150 ÜRÜNÜ, OEM STANDARTLARINA UYGUN ÜRETİMİ VE DAYANIKLI MALZEME YAPISIYLA UZUN ÖMÜRLÜ VE STABİL PERFORMANS SUNAR.
KUTU İÇERİĞİ:
ÜRÜN TEK PARÇA OLARAK SATILIR.
TEKNİK BİLGİLER:
TEKNİK BİLGİLER: 4X2.
UYARI:
BU ÜRÜN TARAF BAZLIDIR. SOL TARAF ŞOFÖR TARAFINI, SAĞ TARAF YOLCU TARAFINI TEMSİL EDER.
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER:
- OEM KALİTE VE TAM UYUM
- DAYANIKLI MALZEME YAPISI
- KOLAY MONTAJ VE STABİL PERFORMANS
- UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM
ETİKETLER:
ÖN Z ROT, ÖN, ÖN Z
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
