Benzer Ürünler
İlk kitabı Cepteki Parmaklar ile yayıncılık dünyasına merhaba diyen Şuayip Odabaşı, bu kez şiirleriyle okurlarının karşısına çıkıyor ve yine bu toprakların derdine, hüznüne, sevincine, tasasına; yine bu topraklardan bir dille sözcü oluyor.
"Yoktur insanımın gözü kulağı,
Zincire vurulmuş eli ayağı,
Bitmiş kelimeler dilsiz dudağı.
Ölüler kentinin ozanıyım ben,
Tarifsiz dertlerin kazanıyım ben."
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 176
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Karina Yayınevi
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
