Benzer Ürünler
LASHBOND™ Building Serum, 4 hafta gibi kısa bir sürede daha uzun, daha kalın, daha güçlü ve daha sağlıklı kirpikler görünümü için YENİ OLAPLEX Peptide Complex Technology™ içeren, yüksek konsantrasyonlu, klinik olarak test edilmiş bir kirpik serumudur.(1)
(1)Sonuçlar değişebilir. 33 denekten oluşan bir tüketici algısı klinik çalışmasında 4 hafta sonra katılımcılar tarafından bildirildiği üzere.
Temiz ve kuru cilt üzerinde gece ve gündüz olmak üzere günde iki kez kullanın.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
