idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Vahşi hayvanların sevimli halleri ile tanışmaya hazır mısınız?

Yanlış duymadınız! Gerçekte tanışma ihtimalinizin çok düşük olduğu vahşi hayvanlar, peluş oyuncaklar olarak evlerinize konuk oluyor!

Bu vahşi hayvanlardan olan Gergedanın oyuncak halini çok seveceksin. Önce biraz Gergedan hakkında bilgi edinelim.

Gergedanların koku alma duyularının görme duyularına göre daha güçlü olduğunu biliyor muydun? Zıplama özelliği bulunmayan gergedanlar otçul hayvanlardır. Bitki ve meyve ile beslenirler. Gergedanlar Malezya, Hindistan, Afrika ve Endonezya’nın sıcak bölgelerinde yaşarlar. Gergedanlar geçmişte atlar ve zebralar ile aynı atalara sahipti. Bu yüzden gergedanlar, atlar ve zebralar ile akrabadır. Gergedanlar en fazla 1,7 m uzunluğunda bir boynuza sahiptir. Gergedanın birçok türü bulunmaktadır. Bunlardan birkaçı Beyaz gergedan, Hint gergedanı ve Cava gergedanıdır.

Peluş oyuncaklara sarılmak gibisi yok! Yumuşacık tüylere ve tatlı bir surata sahip peluş oyuncaklar her yaş grubunun vazgeçilmezi!

Gergedan Peluş necotoys tarafından sizin için en kaliteli materyallerden üretilmiştir. Avrupa norm ve standartlarına uygunluğunu belirten CE sertifikasına sahip necoplush ürünleri aynı zamanda EN71- Part 1, 2, 3 – Phtlahate – Azo - Pah test raporlarına sahiptir.

45 cm olan Gergedanın üretiminde özel elyaf tüylerinden yapılmış kumaş ve peluş kumaşı kullanılmıştır.

Sağlık dostu özel üretim tüyleri sayesinde 0 yaştan itibaren tüm çocukların kullanımına uygundur.

Peluş oyuncakların formunu uzun yıllar koruyabilmesi için beyaz sabun ile elde yıkanılması ve yüzeyden silerek temizlenmesi önerilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.