idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

"Bu topluma kin duymaya başladığımda 17 yaşındaydım..."
Yetmiş yaşını devirmiş olan Louis Auguste Blanqui hayat hikayesini anlatmaya bu kelimelerle başladı. Devrimci bir cumhuriyetçi ve alt edilemez bir özgürlük savunucusu olan Blanqui, burjuvazinin ve monarşistlerin azılı bir düşmanıydı. Karl Marx onun için "işçi sınıfının gerçek önderlerinden biri" diyordu. Bu ödün vermez devrimci, ömrünün kırk üç yılını Fransız hapishanelerinde geçirdi. Bu yüzdendir ki o, adıyla değil tutsak sıfatıyla anıldı.1877 yılında gazeteci Aurélien Marcadet, Blanqui ile cezaevinde haftada bir kez görüşerek onun kendi dilinden hayat hikayesini yazdı. İşte bu kitap da bahsi geçen söyleşinin çizgilerle anlatıldığı hikayedir.

İşlenen sorunların maalesef güncelliğini koruduğu, mutlaka okunması gereken bir kitap.
ActuaLitté

19. yüzyılın önemli sosyalist simalarından Auguste Blanqui'nin pek bilinmeyen hareketli hayatını aydınlatan değerli bir eser.
L'Express

Heyecanla okuyacağınız bir senaryo, harika çizimler ve yerinde renkler... Mücadeleyle geçmiş bir hayatın sürükleyici hikayesi.
planeteBD
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Mylos Kitap
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Locatelli Kournwsky
Kapak Uygulama:Yoldaş Özdemir
Son Okuma:Yoldaş Özdemir
Çevirmen:Hasan Doğan
Editör:İbrahim Şahin
Yayın Yönetmeni:Özlem Özdemir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.