idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap özellikle sanayide, kurslarda, meslek liselerinde, yüksekokullarda ve üniversitelerde Endüstriyel Haberleşme ağlarına yeni başlayanlar düşünülerek hazırlanmıştır. Bu bağlamda, kitap sadece Endüstriyel Haberleşme konusuna yeni başlayanları değil, aynı zamanda Endüstriyel Haberleşme eğitimi veren öğretmenleri de göz önünde bulundurarak hazırlandı. Özellikle endüstriyel haberleşmeye yeni başlayanların zorlandığı bazı konularda bolca şekil ve örnek yapılarak konuların daha basit ve anlaşılır olması sağlanmıştır. Her uygulama adım adım ve resimlerle anlatılmıştır. Konular tamamen sıfırdan başlar ve temel/orta düzeyde endüstriyel haberleşme becerilerini kazandırmayı amaçlar. Kitaptaki konular mümkün olduğunca küçük ve mantıklı parçalara ayrılmış ve herkesin kolayca anlayabileceği örneklerle desteklenmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.