Benzer Ürünler
M BOSSONS 100 Ceket, yoğun dağ aktiviteleri ve değişken hava koşulları için tasarlanmış çok yönlü bir erkek modelidir.
Kapüşonla donatılmış ve %100 özel içeriklerle üretilmiş PrimaLoft® izolasyonu ile doldurulmuş bu ceket, nemli koşullarda bile etkili termal koruma garanti eder. İki bölgeli yapısı, hareket halindeyken nefes alabilirliği optimize eder. Tüm dağcılık aktiviteleri için idealdir; su geçirmez ripstop kumaşı hem suya hem de aşınmaya karşı dayanıklıdır.
Temel Özellikler
-
İzolasyon: %100 özel içeriklerle üretilmiş PrimaLoft® Black sentetik dolgu (100 g ve 80 g gramaj).
-
Termal Koruma: Sentetik izolasyon, sürtünmeye ve neme maruz kalan bölgelerde stratejik olarak konumlandırılmıştır.
-
Tasarım: Modern, sportif kesim.
-
Kapüşon: Kask altına takılmaya uygun dağcı kapüşonu ve koruyucu yaka.
-
Dayanıklılık: Su itici ripstop kumaş, suya ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.
-
Çok Yönlülük: Koruyucu bir ceketin altında (ara katman olarak) giyilebilir.
-
Ayarlanabilirlik: Elastik kordon ve stoper ile ayarlanabilir alt etek; kapüşon ve manşetler elastik biye ile tamamlanmıştır.
-
Cepler: Koşum takımıyla kullanıma uygun 2 adet fermuarlı el cebi ve 1 adet iç güvenlik cebi.
-
Kapanış: Ön kısımda tam boy fermuar.
-
Kullanım Alanı: Dağcılık için tasarlanmış şişme ceket.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
