Benzer Ürünler
Hem sonra yaşanacağın önüne geçilir mi, olacak olan zaten olacaktır. Bir şey yapamayız biz. Çok soru sormak seni üzer. Ben sormam. Bıraktım artık. (PAMUK PRENSES)
Aslında kaybolmak, belki de aramak demekti diye düşündü içinden. Uyandığımızda hatırlasak, bu belki de bir anlam kazanırdı diye mırıldandı kısık sesle. Neyi hatırlasak dedi, bilinç arkadaş. "Geçmişimizin, geleceğimiz olduğunu " (UYKU)"
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
