idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Her şey bir mavi hayalle başladı...

Dünyanın dört bir köşesinden insanlık onuru adına "Rotamız Gazze Yükümüz İnsani Yardım" diyerek yola çıkmış vicdan sahipleri; Mavi Marmara isimli bir gemi ile ambargo altında tutulan Gazze'ye yardım malzemeleri götürürken uluslararası sularda İsrail komandolarının saldırılarına uğradılar.

Umut olmak için yola çıkanların, yolları kesildi... Mavi Marmara gönüllülerinin dayanışması neticesinde ortaya çıkan mavi direniş bir destana dönüştü. 31 Mayıs 2010 tarihi bir milat oldu.

Mavi Marmara'dan Akdeniz'in maviliğine akan kanlar İsrail adına bir utanç vesikası olarak kazındı hafızalara. İsrail komandolarının sabah namazı vaktinde düzenlediği saldırıda 9 gönüllü şehit oldu ve 54 kişi yaralandı. Dünya ayağa kalktı...

Gazze'li mazlumların hasretle bekledikleri Mavi Marmara, Gazze'ye ulaşmanın ötesinde dünya kamuoyunun dikkatini ambargoya çekmeyi başardı. Dış İşleri Bakanı Sayın Davutoğlu'nun ifadesiyle "Türkiye'nin 11 Eylül'ü olan" bu saldırı aynı zamanda kitleleri harekete geçirerek yeni bir mücadeleyi ve küresel intifadayı başlattı...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Fecr Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.