idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Logitech MK470 Kablosuz İnce Türkçe Q Klavye Mouse Seti - Siyah

İnce profilli, minimalist tasarıma sahip klavye ve mouse sayesinde masanız daima düzenli ve şık görünür, alışık olduğunuz dizüstü bilgisayar benzeri bir yazma deneyimi sunar. Sayısal tuş takımına ve 12 adet FN kısayoluna sahip olan bu kompakt klavye, dar bir tuş düzeninde daha verimli veri girişi için ihtiyacınız olan tüm tuşları sunar. %90 gürültü azaltma özelliğine sahip mouse, pürüzsüz yassı bir şekle sahiptir ve her iki elle de kullanıma uygundur. İnce mouse'u rahatlıkla bilgisayar çantanıza veya cebinize koyabilirsiniz. USB alıcı, 10 metre kullanım mesafesi ile 2,4 GHz güçlü bir kablosuz bağlantı sunar. Tarzınıza uygun renk seçenekleri: Beyaz ve Siyah. Mouse için 18 ay pil ömrü ve klavye için 36 ay pil ömrü sunar. Her iki aksesuar da kullanılmadıkları zaman pil tasarrufu sağlayan uyku moduna geçer.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.