idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İşte inşaat araçlarına ilgi duyan çocuklar için harika bir oyun seti. LEGO City Mobil Vinç (60324) özgün özellikler ve işlevlerle doludur. Destek ayaklarını indirebilir, bomu döndürebilir ve uzatabilir ve vinci kaldırabilir ve indirebilirler. Saatlerce gerçekçi rol oynama için vinç operatörünü ve sürücü minifigürlerini eklemeniz yeterli. LEGO City Yol Plakası içerir.

 

İnşaat aracı oyun seti - LEGO City'yi inşa etmek, saatlerce yaratıcı oyun için birçok özgün özellik ve işlev içeren bu oyuncak mobil vinçle daha da heyecan verici.

Kutuda ne var? - Çocukların çok işlevli bir mobil vinç yapmak için ihtiyaç duyduğu her şey, ayrıca diğer oyun setlerine bağlantı için bir LEGO City Yol Plakası ve sürücü ve vinç operatörü minifigürleri

Tıpkı gerçek gibi - Çocuklar destek ayaklarını indirebilir, bomu döndürebilir ve uzatabilir ve vinci kaldırabilir ve indirebilir

Çocuklar için eğlenceli bir oyuncak - LEGO City Mobil Turna (60324) oyun seti, 7 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklara doğum günü veya başka bir gün hediyesi olarak verilebilir

Oynamak ve sergilemek için ideal - Mobil Vinç kurulduğunda 3,5 inç (9 cm) yükseklik, 10 inç (25 cm) uzunluk ve 3 inç (8 cm) genişliktedir.

Temel minifigür aksesuarları - Oyuncak aksesuarları arasında bir İngiliz anahtarı, telsiz ve 2 koruyucu baret bulunur

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.