idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kusursuz cinayet bir insanın yaşama sevincinin öldürülmesidir. Bu suçu işleyenler genellikle makam ve mevkilerindeki lüks odalarında veya patron yalakaları olarak her doğan yeni günle yeni cinayetler planlamaktadırlar. Cinayete kurban edilecekler ise gece uykusuz; sabah yeni saldırılara kör, sağır ve dilsiz olmak zorundadırlar, çünkü evde bebekler mama, çocuklar oyuncak bekler ve eve ekmek götürülmesi gerekmektedir. KURBAN, her gün psikolojik olarak bir travmadan diğerine ücretsiz, fazla mesai olmadan, aşağılanarak, küçümsenerek, hor görülerek ve ışık hızıyla gider. Uğradığı her saldırıda onuru kırılır. Bir zaman sonra yaşadıkları kabul edilebilecek sınırları fazlasıyla aşar. MAĞDUR’un ilk yaptığı intihar etmek veya ZORBASINI öldürmektir.
Siz kendi köşenizde başkalarının magazin haberlerini gülerek izlerken, hayatlar yok olur gider ama bilmezsiniz. Kurban bir mobbing mağdurudur, bilmezsiniz. ZORBA planlayarak, canavarca hislerle birden fazla kişiyi öldüren bir katildir. Hem katildir hem de elinin altındakileri kullanmak suretiyle aslında başka cinayetlerin de azmettiricisidir, bilmezsiniz. MAĞDUR, kendi halinde, ekmeğinin derdinde olan bir ÇALIŞAN iken ondan katil yaratan ise ZORBA’dır belmezsiniz.
İşte tam da bu nedenlerle MOBBİNG KUSURSUZ bir cinayettir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.