Benzer Ürünler
Hayrettin Uluman, 1965'te Kars'ın Susuz ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kars'ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okudu. Yerel Gazete'den emekli. Evli, iki çocuğu var. Balıkesir Burhaniye'de yaşıyor.
2001'de kardeşi Necmetin Uluman'la ortak "Kardeş Şiirleri" adlı kitabı yayımlandı.
"...
Yarım yamalak düşlerim gibi
Yarım kalmışım...
Yarım kalmışım
Bir ağacın açmamış dalı gibi
Nedendir bilinmez
Öykündüğüm tüm şiirler
Silindi kitaplardan
Annemi özledim düşümde
Gece hemen güne döndü
Ağladım
..."
***
"...
Bana konuşma diyorlar
Konuşmazsam yaram ağlar
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
