idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dünya polisiye edebiyatının en ünlü dedektifiyle tanışmaya hazır mısınız?

Sherlock Holmes…

O, ince zekâsı, müthiş dehası ve kendine has yöntemleriyle cinayeti ustalıkla çözüyor. Tabii sadık dostu Dr. Watson'ın yardımları yadsınamaz. Efsanevi ikilinin maceralarını okuyunca, gözlem yeteneğinizdeki değişikliğe şaşıracaksınız...

Sherlock Holmes'ü ve Dr. Watson'ı dünyaya tanıtan bu ilk hikâye, 1887 yılında Strand Magazine'de yayımlandı. Ünü, yaratıcısı Sir Arthur Conan Doyle'u gölgede bırakan Sherlock Holmes'ün, günümüz polisiye edebiyatı açısından eşsiz kabul edilen maceraları bugün de okuyanları büyülemeye devam ediyor.

Bu büyüye milyonlarca polisiye okuru gibi dönemin Osmanlı padişahı Abdülhamit de kapılmış, sarayında ağırladığı Sir Arthur Conan Doyle'a hayranlığını ifade ettiği Mecidiye Nişanıyla onurlandırmıştı.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kerasus
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen:Aslı Kaymak

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.