idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
7 Taksit Worldcard'ta
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

KitchenAid 5KMT221EAC Almond Cream İkili Ekmek Kızartma Makinesi

KitchenAid Türkiye Garantili ürünü kendiniz açıp kullanmaya başlayabilirsiniz, garanti fatura tarihi itibariyle başlamaktadır.

Genel Özellikler KitchenAid 2 Ekmek Kızartma Makinesi, Artisan 2 ekmek kızartma makinesı'nin mütevazi kuzenidir, ama hepsi bir arada işleve sahip: sıcak tutmak, defrost yapmak ve kızartmak. 3 cm ekstra geniş kızarmış ekmek yuvası bulunur; bu yuva daha kalın köy ekmeği dilimleri veya en sevdiğiniz hamurlu kahvaltı yiyecekleri için idealdir. Hafif kahverengiden tam kızarmışa kadar 7 kızartma derecesi ile tüm ailenin ihtiyaçlarını karşılar. Hazır kızarmış ekmeği 3 dakika boyunca sıcak tutabilir veya 30 saniye içinde hızlı bir şekilde ısıtabilir. Ürün, dondurulmuş ekmeğin buzunu nazikçe çözer ve taze hale getirir. Simit ve hamburger ekmeği seçeneği ile öğle yemeği ve atıştırmalık saatlerini kolaylaştırır; simit ve ekmeklerin içini altın rengi dışını ılık yapabilir.

Motorlu indirme ve kaldırma teknolojisi ile ekmekleri dilediğiniz zaman kızartabilir, dilediğiniz zaman da kızartma işlemini iptal edebilirsiniz. Sesli bir uyarı ile ekmeğin hazır olduğu bildirilir. Kullanışlı fonksiyonlara sahip kontrol paneliÇok geniş 2 kızartma haznesi, ekmek dilimlerini otomatik ortalarKrom düğmeli tamamen metal yapıPaslanmaz çelikten çekme tepsisiGüç kablosu için pano Avantajlar 7 kızartma derecesi: Hafif kahverengiden tam kızarmışa kadar. Isınma fonksiyonu: Tostunuzun optimum sıcaklığını, 45 saniye süreyle manuel olarak çıkartılmadıkça, kızartma döngüsünün bitiminden itibaren 3 dakika süreyle sıcak tutar. Bu süreden sonra tost makinesi bir bip sesi çıkaracak, dilimleri yükselterek otomatik olarak kapanacaktır. Kızartma fonksiyonu: Çörekleri, kekler, muffinler, simitler ve diğer yuvarlak hamur işlerini yarı yarıya kızartmak için tasarlanmıştır.

Ekmek kızartma makinasının ısıtma elemanları, kesilen simidin (veya diğer yuvarlak ekmeğin) iç kısmını dış kısmı sıyırmadan pişirir. Dondurulmuş ürünlerin kızartılması fonksiyonu: Dondurulmuş dilim ekmeklerin hafifçe çözülüp tekrar kızartılmasını sağlar. Isıtma fonksiyonu: 1 dakikadan kısadır Arka START/STOP düğmesi: Kızartma işlemini başlatmanızı/durdurmanızı sağlar. Yuvalar haznelere yerleştirildikten sonra, haznelere otomatik olarak indirilecek ve önceden seçilmiş ayarlara göre ekmek kızartma işlemine başlanacaktır. Kızartma döngüsünün sonunda cihaz bip sesi çıkarır ve ardından haznelerin dışına çıkar.

Teknik Özellikler Gövde Malzemesi: Full-Metal

Kızartma Haznesi: 2

Kızartma Kademesi: 7

Kızartma Fonksiyonları: Bagel, Buz Çözme, Yeniden Isıtma, Isınma

Sıcak Tutma: VarKırıntı Tepsisi: Var

Elektrik Gücü (W): 1100 Gerilim (V): 220 - 240 Frekans (Hz): 50/60

Elektrik Kablosu Uzunluğu (cm): 102,9 cm

Ürünün Yüksekliği (mm): 210 Ürünün Genişliği (mm): 286 Ürünün Derinliği (mm): 184 Paketli Ürünün Yüksekliği (mm): 260 Paketli Ürünün Genişliği (mm): 349P aketli Ürünün Derinliği (mm): 254

Net Ağırlık (kg): 2,3Brüt Ağırlık (kg): 2,7

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.