idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Kime sorsanız geleceği tahmin edebilmenin büyük bir şans ve lütuf olduğunu düşünür. O zaman dünyanın en şanslı insanıyla tanışmaya hazır mısınız? Charles Soule, bir sabah geleceği tahmin etme gücüyle uyanan bir adamın hikâyesini anlatan ilk romanıyla karşınızda! Kehanet Yılı romanının ana kahramanı Will Dando, kafasında gelecekle ilgili 108 kehanetle bir rüyadan uyandığında kendini dünyanın en güçlü adamı olarak buluyor. Peki, bu kehanetler nereden geldi? Daha da önemlisi, neden geldi? Siz de bu soruların cevabını merak ediyorsanız Will ile heyecanı doruklarda yaşayacağınız bir maceraya davetlisiniz.

 

"Kehanet Yılı" adlı kitabı neden okumalısınız?

Her şey New York’ta müzisyenlik yapan Will’in rüyasından aniden uyanmasıyla başlıyor. Rüyasında bir ses, uyandığında harfi harfine hatırladığı gelecekle ilgili 108 spesifik kehaneti Will'e söylüyor. Bu kehanetler; bir köprünün çöküşü ya da uçak kazası gibi ciddi felaketlerin yanı sıra ekonomik, siyasi hatta spor müsabakalarıyla ilgili tahminleri de kapsıyor. Will’in ilk adımı, bu kehanetlerin gerçek olup olmadığını ve değiştirilip değiştirilemeyeceğini keşfetmek oluyor. Daha sonra kendisini Kâhin olarak adlandırarak anonim bir şekilde, arkadaşının da yardımıyla kehanetlerini duyurmak ve satmak için bir internet sitesi kuruyor. Önce küçük kehanetlerle başlayan Will, daha sonra büyük bir kitlenin ilgisini çekmeyi başlıyor ama bir süre sonra iş raydan çıkıyor. Kâhin'in gerçekten geleceği tahmin ettiğini öğrenir öğrenmez büyük şirketler, istihbarat örgütleri ve hükümetler de dâhil olmak üzere herkes; onun peşine düşüyor. Charlie Soule, Kehanet Yılı’nda bilginin güç demek olduğu ama gücün de büyük sorumluluk ve tehlike getirdiği bir dünyayı gözler önüne seriyor. Yüksek temposunu ve merak duygusunu son sayfaya kadar korumayı başaran roman, okuyucuyu kaos ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Charles Soule’ın çok satan bir çizgi roman yazarı olduğunu duymuş muydunuz? Yazar; Daredevil, She-Hulk ve Death of Wolverine gibi çeşitli çizgi romanlarıyla tanınır. Orijinal adı "The Oracle Year" olan ve 408 sayfadan oluşan Kehanet Yılı romanı, 2020 yılında April Yayıncılık imzasıyla Türkiye’deki okuyucusuyla buluşturulur. Romanın Türkçeye tercümesini ise Eray Dinler yapar.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Eğer Charles Soule’ın diğer eserlerini de incelemek isterseniz Uncanny Inhumans 2 Sessiz Oda ve Inhuman 2–Axis çizgi romanlarına göz atabilirsiniz. Kehanetlerle ilgili daha çok kitap okumak isterseniz Nostradamus ve Kehanet-Geçmişten Geleceğe Kıyamet romanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca size benzer bir heyecanı yaşatacak olan Dan Brown’ın Melekler ve Şeytanlar ve Cehennem romanlarını listenize ekleyebilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Charles Soule
Çevirmen:Eray Dinler

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.