idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Neredeeee o eski gazozların tadı!

Hem bizden olmayan, hem de hikâyeleri ile bizden olan siyah beyaz dünyamızın renkli içeceğiydi gazoz.

İşte bu kitapta İzmir Gazoz Tarihi ve hikâyeleri ile anılarınız bulacaksınız.

2011 yılından beri sade cam gazoz şişelerinin izini süren koleksiyoner araştırmacı A. Tolga Bugakaptan’ın koleksiyonunda Türkiye’nin birçok yerinden Cumhuriyet öncesi ve sonrası döneme ait yaklaşık bin beş yüze yakın gazoz şişesi bulunmakta. Bugakaptan koleksiyonunu genişletirken bir taraftan da envanterlerini çıkarıp geçmişlerini araştırdı; birçık belgeyi inceleyip, eski gazoz üreticileri ve aileleri ile görüşüp unutulmaya yüz tutmuş gazozların anıları ile gün yüzüne çıkmasını sağladı.

 

İzmir’in bilenen gazoz tarihini bir araya getirmeye hedefleyen bu kitap ile gazozların hoş anıları uzun yıllar daha hatıralarımızda yer etmeye devam edecek.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.