idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsan yaşamı çeşitli deneme ve yanılmalarla, öğrenme ve yenilenmelerle, ileri doğru gitme ve başa dönmelerle, tamamlanmış işler ve yarıda bırakılmış işlerle doludur. Hiç kimse yanılmak istemez, herkes herşeyi bilmek ister. Hiç kimse başa dönmek istemez, herkes hep bir adım öne gitmek ister. Hiç kimse başladığı işi yarım bırakmak istemez, herkes başladığı işi tamamlamak ister. Fakat çoğu kez koşullar işlerin bireyin arzu ettiği şekilde yürümesine ya da sonlanmasına izin vrmez. Gerek bireyin kendinden kaynaklı nedenler, gerekse kendi dışından nedenler engel çıkartır ve arzu edilen sonuç elde edilmez. Yaşamın döngüsü böyledir; iki adım geri basılır. Kimi yarım bırakılmış şeyleri, deneme aşamasında bırakılmış işleri başkaları ele alır ve tamamlarlar.

Bu kapsamdaki bir çalışmayı geniş çaplı bir kolektif oluşturarak yapmadıkça, arzu ettiğiniz sonuca bir yahut iki yıl gibi kısa bir sürede ulaşmanız, çalışmayı bu civardaki bir sürede tamamlamanız olası değildir. Sınırlı sayıdaki insanla veya tek başınıza böyle bir külliyat için uğraştığnızda, çalışma ister istemez yıllara yayılır, süre iyiden iyiyye uzar, böylece planladığınız başka çalışmaları sürekli ertelemk durumunda kalırsınız. Biz de bu durumu yaşıyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alter Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.