idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye’nin eğitim sisteminde imam hatip okulları her dönem tartışma konusu olmayı başarmıştır. Bir kesimin çok şey beklediği, bir diğer kesimin açılmalarına karşı çıktığı imam hatip okulları özellikle son yıllarda okul sayısı anlamında yüzdeliğini arttırmıştır. Buna karşılık olarak öğrenci sayısında ise düşüş yaşamaktadır. Bu bile başlı başına bir tartışma konusu olmaktadır. Din görevlisi yetiştirme amacı ile açılan bu okullarda mezun olan öğrencilerin sadece %15 inin din görevlisi olmayı tercih ettiği, geri kalan öğrencilerin diğer tüm alanlarda kendilerini gösterdiği görülmektedir. Özellikle son yıllarda ülkenin üst düzey bürokratlarının bu okullardan mezun olanlardan olduğu hatta bu anlamda imam hatip okullarının bir etiket haline geldiği görülmektedir. Bu da ülkedeki laik kesimi tedirgin etmektedir. Diğer taraftan, muhafazakâr dindar kesim imam hatip okullarını, öğrencilerin eğitimlerine devam ederken Allah ve din ile ilgili de bilgi edinebilecekleri kurumlar olarak gördükleri için desteklemektedir. Bu kitapta imam hatip okullarında okuyan öğrencilerin Allah ve din ile ilgili düşünceler, bilgilerinin ne kadarını okulda aldıkları ve okulun bu anlamda onlara neler kattığı ile ilgili araştırma sonuçları bulunmaktadır.
 
Prof. Dr. Emine ÖZTÜRK
Abdulselam TALUK

 

(Tanıtım Büteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.