idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yeryüzündeki yaratıklar arasında sadece iki ayaklı, dik yürümeyi becerebilen garip bir tür diğerlerini hakimiyet altına alabildi...
... İnsanoğlu
Hem de... en iyi olmadığımız,
En güçlü olmadığımız,
En parlak renkli olmadığımız halde!

Yapay hava kaynaklarının yardımı olmadan suyun altında yüzemiyoruz. Bizi havada tutacak araçların yardımı olmadan uçamıyoruz. Giyecekler olmasa dünyanın birçok bölgesinde hayatta bile kalamazdı. Ancak, bütün bu olumsuz koşullara rağmen, dünyaya hakimiyet kurmayı başardık.

Neden?... Çünkü, kendi türümüzle en karmaşık düşünceleri, teorileri ve mesajları paylaşabilecek şekilde iletişim kuruyoruz.

Balıkların, fillerin ya da kartalların da insanlar gibi iletişim kurabildiğini düşünün... Bugün bambaşka bir dünyada yaşıyor olurduk.

Bu kitabın amacı sosyal konumunuz, mesleğimiz, yaşınız, cinsiyetiniz, renginiz, dini inancınız, ekonomik durumunuz ne olursa olsun, uygulayabileceğiniz çok önemli bir beceriyi, belki de sahip olabileceğiniz en önemli beceriyi, yani iletişimin sırlarını öğrenmenize yarayacak fikir, yöntem ve teknikleri paylaşabilmektir.



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arion Basım Yayın
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Peter Thomson
Çevirmen:Metin Yurtbaşı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.