Benzer Ürünler
Bir tek söz nelere kadirmiş meğer? Hem öldürür, hem diriltilirmiş. Hem savaş keser, hem baş kestirirmiş. Bazen zehirli aşı bal ile yağ eden bir panzehir olur, bazen de cehennemi cennete çevirirmiş. Yeter ki söz ham olmasın, pişmiş olsunmuş.
Bizim Yunus öyle diyor. Doğru söylüyor. Doğru söylediğini Kelime-i Şahadet'ten biliyoruz. Çünkü bir söz kişiyi küfür karanlığından imanın aydınlığna çıkarıyor. Yine Kelime-i Tevhid'den biliyoruz. O kelime ki, Nebi'nin ifadesiyle, bir tanesi Hak katında tüm evrenden daha ağır çekiyor. Yunus Emre söz medeniyetinin çocuğu. Bu yüzden sözün kadr u kıymetini biliyor. Bu yüzden sözün gücüne inanıyor. Bu yüzden sözün gücünü gücün sözünden üstün tutuyor. Zira Yunus'u yetiştiren medeniyetin kurucu aklını sözlerin şahı olan vahiy, yani Kur'an temsil ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 496
Baskı Yılı: 2009
Dili: Türkçe
Yayınevi: Düşün Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:İbrahim Sarmış
Yayına Hazırlayan:Necmettin Asma
Yayın Yönetmeni:H. Ahmet Menteş
Yayına Hazırlayan:Necmettin Asma
Yayın Yönetmeni:H. Ahmet Menteş
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
