idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Avrupa Nükleer Araştırma Organizasyonu olan CERN çalışanı bilim insanı Tim Berners-Lee’nin 1990 yılında web dokümanı işaretleme dilini, yani HTML’yi, geliştirmesi ve hemen bir yıl sonra 1991’de aynı organizasyonunun WWW’yu kamuoyuna açıklaması ile halk arasında Internet diye bilinen dünya çapındaki birbirine bağlı bilgisayar ağları üzerinden iletişim başlamış oldu. Bugün, gelişmiş ülkelerde neredeyse ülke nüfusunun tamamı, tüm dünya nüfusunun ise yarısına yakını artık bugün rahatlıkla Internet’e erişebiliyor. Bu erişim sayesinde dünya artık ufak bir köy haline dönüşmekte, yani, isteyen herkes dünyanın diğer bir ucuna sanal ortamında rahatlıkla erilebiliyor. Bunun sonucu olarak da her dünya vatandaşına erişebilme ve iletişime geçme imkânı oluştu. Özellikle, ticaret dünyası için bu durum inanılmaz fırsatlar doğurmuş durumdadır. 2017 yılı itibariyle 2,17 tirilyon ABD doları civarında olan e-ticaret hacminin 2018 yılı itibariyle 2,49 tirilyon ABD dolarına çıkması bekleniyor. 

 

Yalnızca bir örneğini verdiğimiz bu Internet’e bağlılık durumunun hayatımızın artık ayrılmaz bir parçası haline geldiğini, sayısız iş fırsatlarını doğurduğunu ve çok sayıda yeni mesleğin ortaya çıkmasına neden olduğu artık aşikâr ve bu durumun da artarak devam edeceği de kesin. Tüm bunlar ise basit bir web sayfası ile mümkün. 

 

Web sayfası geliştirme dili olan HTML ve daha iyi bir sayfa tasarımı, sayısız renk seçimi ve yönetebilme kolaylığı sağlayan CSS bu kitabın temel konularını içermektedir.

 

(Tanıtım bülteninden)

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Jon Duckett
Çevirmen:Hasan Dağ,Songül Varlı Albayrak

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.