idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Yanlışları tekrarlamamak, haksızlıkları unutmamak, bilmek ve başarmak için zaman, 100 yıl öncesini hatırlama zamanıdır. Birinci Dünya Savaşı'nı hatırlamamız gerekiyor. Dünyada hiçbir olay günümüzü bu savaş kadar belirlemedi. Türkiye'nin dünü de, bugünü de bu savaşla ve sonuçlarıyla bağlantılıdır.

Dünyanın yeniden dağıldığı günümüzde Budapeşte-Basra ve Hazar-Trablusgarp arasındaki her kilit gelişme yüz yıl öncesine, Birinci Dünya Savaşı'na uzanır. Hâlen dağılmakta olan dünyada Türkiye'nin gündemi olan Sınır Güvenliği, Akdeniz-Ege kara sularımız, Boğazlar, Mavi Vatan, Kafkasya ve Kıbrıs önceliklerimizin kökü, Birinci Dünya Savaşı ve sonrasına dayanır.

Osmanlı İmparatorluğu coğrafyasının sorunları, bugün dalga dalga dünyaya yayılıp Birinci Dünya Savaşı'nın galiplerini rahatsız ediyor. Bu sürecin tarihini bilmek zorundayız. Çünkü ülkeler için hafızanın kaybedilmesi tehlikelidir. Çünkü unutuş, aynı zamanda kaybediştir. Hedefteki Osmanlı bu konuda hem hafızamızı tazeliyor hem de Türkiye'nin günümüzdeki önemini bir kere daha vurguluyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.