idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hareketli miniğinizle birlikte büyüyen hayvan macerası Twister Junior oyunuyla kükreme dolu eğlenceli vakitlere hazır olun!

3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik bu eğlenceli oyun, 2 seviyeli oyun deneyimi sunan 2 taraflı mat ve döndürülebilir çarkla birlikte sunulur.

Matın 1. Seviye olan Hayvan Safarisi tarafında çocuklar çarkı döndürerek safari yolu boyunca ilerler.

Sırası gelen çocuk renkleri keşfetme ve hayvan sesleri ile hareketlerini yeniden canlandırma fırsatı elde eder.

Oyunun seviyesini arttırmak üzere matı çevirerek 2. Seviye olan Hayvan Partisi oyununa geçin.

Hayvan taklidi yapan oyuncuların ellerini ve ayaklarını hangi renklere koymaları gerektiğini öğrenmek için çarkı çevirin.

Oyunda kalan son oyuncu oyunu kazanır!

2-4 oyuncuyla oynanabilen bu Twister Junior oyunuyla tüm aile üyeleri eğlenebilir ve iç mekânda aktif oyunlar oynamak için ideal bir oyundur.

Twister ve ilgili tüm ürünler Hasbro’nun ticari markalarıdır.

2'Sİ 1 ARADA OYUN: Twister Junior oyunu, 2 taraflı mat ve ters çevrilebilir oyun alanıyla eğlenceyi ikiye katlıyor. Oyun matının bir tarafını kullanarak Hayvan Safarisi, diğer yüzüyle ise Hayvan Partisi oyunu oynayabilirsiniz

BİRLİKTE BÜYÜYEN EĞLENCE İÇİN 2 SEVİYE: 1. Seviye olan Hayvan Safarisi tarafı çocuklara sıra bekleme, renk eşleştirme ve hayvan tanıma gibi aktiviteler sunarken 2. Seviye olan Hayvan Partisi tarafı hareketi ve dengeyi destekler.

RENKLERİ VE HAYVANLARI KEŞFEDİN: Hayvan Safarisi oyununda çocuklar, üzerinde durdukları hanenin hangi renk ve hayvanı temsil ettiğini öğrenmek için çarkı döndürür. Ardından safari yolundaki hayvanları taklit eder. Matın sonuna ilk ulaşan oyunu kazanır!

ÇOCUKLARI HAREKETE GEÇİRİN: Matın Hayvan Partisi oyunu tarafını çeviren minikler, vücutlarını kullanarak doğru renkleri ve hayvanları eşleştirebilecek. Oyunu kazanmak için ayakta kalan son oyuncu kim olacak?

DOĞUM GÜNLERİ VE ÇOCUK PARTİLERİ İÇİN HARİKA BİR OYUN: 3 yaş ve üzeri çocuklara yönelik bu iç mekân oyunu; doğum günü partileri, aile oyun geceleri ve çocuk oyunları içeren tüm aktiviteler için idealdir.

İçindekiler: Çift taraflı Twister matı, çift taraflı çark ve ok, oyun kılavuzu.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.