Benzer Ürünler
"PKK'yı silmeden ölürsem gözlerim açık gider" diyor Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı; nam-ı diğer Tamburalı Paşa.
15 Ağustos 1984'te Eruh ve Şemdinli ilçelerini basarak ilk silahlı eylemlerini gerçekleştiren PKK'ya karşı verilen mücadele ve Abdullah Öcalan'ın yakalanmasına dek Güneydoğu'da süren olaylar bu kitapta tüm açıklığıyla anlatılıyor.
Güneydoğu'da Unutulmayanlar, bölgede oluşturulan politika ve stratejilere kaynaklık eden olaylara da değinen bir kitap. Milli Karakolu Baskını'ndan bölgedeki aşiretlerin tutumlarına, ilk kadın teröristlerden koruculuğun resmileşmesine, genç bir öğretmenin çarpıcı öyküsünden Bağdat Caddesi'nin sevgili gitarcısı asteğmene, Kuzey Irak Harekâtı'ndan Muş, Bingöl, Tunceli, Siirt, Silopi ve özellikle de teröristlerin vazgeçemediği Cudi Dağı'na yapılan operasyonlara kadar pek çok konu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriliyor.
Sayfa Sayısı: 213
Baskı Yılı: 2007
Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
