Benzer Ürünler
ERATOOL ERA10038 65 mm Çanak Tel Fırça (Maksimum 12.500 Rpm)
ERATOOL ERA10038 Çanak Tel Fırça, metal ve ahşap yüzeylerde hassas yüzey kazıma, temizlik ve hazırlık işlemleri için tasarlanmıştır. çapındaki kompakt ölçüsü ve yüksek devir kapasitesi sayesinde, boya öncesi yüzey hazırlığından pas gidermeye kadar birçok alanda etkili bir çözüm sunar.
Öne Çıkan Özellikler
- Yüksek Devir Kapasitesi: Maksimum (Dakika Başına Devir) hıza kadar güvenli bir şekilde kullanılabilir.
- Hassas Temizlik: Boyadan önce yüzey hazırlığı, pas giderme veya lekelerin temizlenmesi gibi daha hassas temizlik ve yüzey düzeltilme işlemlerinde etkin bir şekilde kullanılabilir.
- Çok Yönlü Kullanım: Metal yüzeylerin temizliği, pas ve korozyonun giderilmesi, kaynak artıklarının temizlenmesi gibi işlemlerde kullanılır.
- Yapı: Tel yoğunluğu ve malzemesine bağlı olarak farklı yüzeylerin temizliği için uygun bir çanak tel fırça çeşididir.
Kullanım Alanları
- Metal Yüzeyler: Pas ve korozyonun giderilmesi, kaynak artıklarının temizlenmesi.
- Ahşap Yüzeyler: Boya öncesi yüzey hazırlığı ve genel temizliği.
- Genel Temizlik: Tellerin yoğunluğuna göre farklı yüzeylerin detaylı temizliği.
Teknik Detaylar
- Ürün Kodu-Model: ERA10038
- Kullanım Amacı: Yüzey Kazıma
- Uygulama Alanı: Metal, Ahşap
- Ölçü (Çap):
- Maksimum Devir:
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
