idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kamp Zamanı Her Zaman 

Fisher-Price'ın Ekstra Büyük Maceralar Oyun Matı ile dışarıyı içeri getirirken bebeği heyecan verici maceralara hazırla. Bu kamp temalı aktivite minderi, genç kâşiflerin yatıp oynamaları ve karın üstü zaman geçirmeleri için bolca alan sağlar. Makinede yıkanabilir mat, küçüklerin evde veya seyahat ederken kamp alanının birçok harikasını keşfedebilmeleri için katlanır.

Hadi Çocuk Olalım

Hadi ufaklık, Fisher-Price neredeyse 90 yaşında olabilir, ama biz bir gün beşten fazla hareket etmiyoruz. Çünkü bebekler ve çocuklar için harika şeyler yapmanın tek yolu, kendinizi onların küçük yerine koymaktır. Bu nedenle, eğlenceyi işlevsel bebek kıyafetlerine ve oynatma süresinde oynatmaya geri döndürmeyi görev edindik.

Ekstra büyük, kamp temalı bebek oyun matı 60 inç x 32 inç ölçülerindedir.

Yüksek kontrastlı ayna, BPA içermeyen bulut diş kaşıyıcı, pusula çıngırağı ve jingle ile yumuşak s'more dahil 4 oyuncak

Kırışıklı gözetleme kampı kapısı ve duyusal oyun için hasır üzerinde şerit etiketler.

Depolama veya birlikte oynamak için katlanır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.