idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kaçış Sadece Bir Başlangıçtır…

İşlemediği bir cinayetle suçlanan ve şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırılan ‘çömez sazan’ Alex Sawyer sadece iki seçeneğinin olduğunu bilmektedir; bir çıkış yolu bulmak ya da yer altının karanlığında, parmaklıkların arkasında ölüme razı olmak. Ancak Fırın’da ölümle ilgili endişelenecek vakti yoktur, çünkü kısa sürede hapishanenin, geceleri gaz maskeli yaratıkların koridorlarda gezindiği, siyah takımlı devlerin çığlık çığlığa bağıran mahkûmları gölgelerin içine çektiği, derinlerdeki kanlı tünellerde biçimsiz canavarların uluduğu, saf kötülükten oluşan bir yer olduğunu keşfeder. Bütün bunların arkasında ise gizemli ve güçlü, en az şeytanın kendisi kadar acımasız ve tehlikeli bir adam olan Başgardiyan vardır. Onun yaptığı akıl almaz şeylerin sonuçları ise hapishaneden çok daha fazlasını etkileyecektir. Alex, kimisi üzerine suç atılan masum çocuklar, kimisi de soğukkanlı katiller olan bir grup mahkûmla beraber bir kaçış planı yapar. Ancak Fırın’ın asıl amacını anlayıp, karanlık gerçeğine ışık tutmaya başladığında, yaptıkları giderek daha da tehlikeli olmaya başlayacak, dünyadan gizlenmiş bu kâbusu ifşa etmek için her şeyini riske atmak zorunda kalacaktır.

 (Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Alexander Gordon Smith
Katkıda Bulunan:Sibel Özcan Hakyemez
Çeviren:Elif Öykü Us

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.