Benzer Ürünler
Yazar Murtaza Çiçek, TRT radyolarında (Radyo Türkü ve Radyo 1'de) 58 bölüm yayınlanmış olan Anadolu'da Ozanlık Geleneği programını, program dilinden kitap diline çevirerek okuyuculara yazılı kaynak olarak bu kitabı sunarken, radyoda yayınlanan söz ve müziklere sadık kalmıştır.
İNCİDİR
Dü çeşmim kan ağlamaktan gözlerim yaş incidir
Kadir kıymet bilmeyenler yaren yoldaş incidir
Dinle sözüm al nasihat konuşma cahilinen
Cahilde bir kem söz var ki değse bin baş incidir
Kadir Mevlâ'm sebepkâr et bezirgânlar şânına
Yüküm cevahir yüküdür bakır çatmaz yanına
Sarraf olan kıymet biçsin lal'ıma mercan'ıma
Sarraf olmayan ne bilir sanar her taş incidir
Kâmil'inen haşrolmayan kendini evlâ bilir
Dinleme cahil adamı özünü derya bilir
Der Tüccari yar elinden çektiğim Mevlâ bilir
Mevsim ihtiyar olunca dağları kış incidir
Âşık Tüccari
(1720-1805)
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
