idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (8)
  • Soru ve Cevap (0)

Ekonominin temellerini öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise Ekonomi 101 adlı kitap tam size göre. Alfred Mill; ekonomi, finans, işletme ve pazarlama gibi alanlarda birçok kitabı bulunan bir yazar. Mill'in Ekonomi 101 kitabı, sıfırdan ekonomi öğrenmek isteyen okurlar için bir ansiklopedi niteliğinde olan eşsiz bir hazine. Kitapta, ekonomi hakkında doğrudan veya dolaylı olarak ilgilenen okuyucular için temel bilgiler anlatılıyor. Kısacası ekonomi hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey, bu kitap içerisinde! Gelin, Ekonomi 101 kitabına kısaca göz atalım.

 

"Ekonomi 101" adlı kitabı neden okumalısınız?

Ekonomi 101, ekonomi hakkında hiçbir bilgisi olmayan okurlardan bilgilerini tazelemek isteyen okurlara kadar birçok kesime hitap ediyor. Ünlü ekonomi yazarı Alfred Mill, kitabında ekonomik temelleri ve ekonominin işleyiş düzenini ele alıyor. Para ve finans hakkındaki konuların kapsayıcı ve akıcı bir şekilde anlatıldığı kitap, ekonomiye yeni başlayan okurlar için uygun bir kaynak. Yazar mikro ve makro iktisadın anahtar terimlerini okuyucuya anlaşılır bir şekilde aktarmayı başarıyor. Ekonomi 101 kitabında yazar; bankacılık, arz ve talep ilişkisi, para piyasası ve enflasyon gibi insanların bazen yanlış bazen de eksik bildiği ekonomi terimlerine değiniyor. Alfred Mill, kitabında enflasyondan bankalara kadar birçok farklı ekonomik sisteme ve kavrama dair bilgileri örneklerle açıklıyor. Kitapta "Parasal düzen ve enflasyon nasıl işler?" ve "Bankacılık sistemi ve piyasa çeşitleri nelerdir?" gibi konularda bilinmesi gerekenler anlatılıyor. Okurlar için basit terimlerin açıklayıcı örneklerle anlatıldığı kitap, akıcı ve anlaşılır bir dile sahip. Bu kitap, hem ekonominin işleyişiyle ilgili aklında soru işaretleri bulunan hem ekonomiyle ilgili hiçbir sohbetten geri kalmak istemeyen okuyucu için hazırlanan eşsiz bir kaynak.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Say Yayınları'nın 101 dizisi içerisinde yer alan Ekonomi 101 adlı kitap, Alfred Mill tarafından yazılır. Yazarın Ekonomi 101 kitabı dışında "Para Yatırımı 101" adında Türkçeye çevrilen bir eseri daha mevcut. Say Yayınları tarafından okurlara ulaştırılan kitap, 256 sayfadan oluşur ve Nurdan Soysal tarafından Türkçeye çevrilir. İlk basım yılı 2017 olan kitap, ekonomiyle ilgilenmeyi seven herkes için ansiklopedi niteliğinde bir eser. Üniversitelerde kaynak kitap olarak okutulan eser ile okurlar, ekonomiyle ilgili birçok farklı bilgi öğrenir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Say Yayınları'nın 101 dizisi içerisinde yer alan Alfred Mill imzalı Ekonomi 101 kitabını beğendiyseniz yazarın Para Yönetimi 101 kitabını okuyabilir; ünlü iktisat uzmanı ve yazar Mahfi Eğilmez'in Örneklerle Kolay Ekonomi, Ekonominin Temelleri ve Tarihsel Süreç İçinde Dünya Ekonomisi adlı eserlerine de göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Alfred Mill
Çevirmen:Nurdan Soysal

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.