Düşler Yanarken Ali Ekber Ataş
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Benzer Ürünler
1 Haziran 2011
Sayın Ataş,
“düşler yanarken” başlıklı kitabınız için candan tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. İçinde çok ilginç ve hoş şiirler var. “Temmuz yarası”nda cağdaş destansı bir hava seziliyor. Başarınızı yürekten kutlarım
Talât Halman
“…bir yağmur serinliğiyle insanlığa davetle nihayetliyor özünü ve sözünü”
68’le başlıyor dizeleri Ali Ekber Ataş’ın. Bahar ayları… Gençliğin yeşil bayırlarından Dolmabahçe rıhtımına Sarı bir nehir gibi aktığı yıllar… Ya Deniz… “ahhh” diyen bir şair, okuduğumuz mavi sularıyla akıp geçen gecede, us’uyla Deniz’in yanında, Denizlerin yanında…”
Gamze Akdemir,
Cumhuriyet Kitap, 4 Ağustos 2011, sayfa: 8
“Ali Ekber Ataş'ın şiirlerine bakarken onun kucağında taşıdığı evrene bakmalı. Neleri göğüslemiş, 'nelere karşı çıkmış, neleri ve neye rağmen savunmuş' diye bakmalı. Şiirde de şairde de önce insanı aramalı. Çünkü insanı yitirmişsek, bizden ve şiirimizden geriye hiçbir şey kalmamış demektir. Ataş'ın şiirlerinde Türkçeyi buluruz. Hatta şöyle denebilir: Öteki bir Türkçeyi buluruz. Unutulan, görmezden gelinen, artık pek de kimsenin konuşmak istemediği, dillendirmekten korktuğu ve hatta ne yazık ki unuttuğu…”
Tekin Deniz
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.