idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dünya’nın, kütlesel varlığı bir kenara, üzerinde taşıdığı canlıların düşünceleri ile evrimleşen bir felsefe olduğunun kanıtıdır bu kitap. İnsan olmak salt etin, kemiğin mahareti değil; düşünsel evrelerin, inanç faktörünün ve dahası varlıklar arası ilişkilerin geldiği son tablodur aslında. Yaşadığımız dünyanın bize sunduğu olanakların çıkış noktalarını derinlemesine kim bilmek istemez? Güneşin Ay’a ilettiği enerjiden, kıtaların bir biri ile etkileşimine, insanların tanrılardan aldığı güce, dilin, ticaretin, sanatın ve gerçek hayatın tüm evrelerine, taş baltalardan günümüz teknolojisine şahitlik edeceğiniz bir seyahate hazır mısınız? Tarihin bilinen isimlerinin bilinmeyen yönlerini tanıyacak, inanç kavramının insan doğasına attığı temellere yeni bakış açısı kazanacak, bireyin toplumsallaşma sürecindeki sosyolojik sancılarını anlamlandıracaksınız. Bu kitapla dünya ve insanlık tarihinin varoluşuna dair zihninizdeki tüm boşluklar dolacak.Yaşadığınız dünyayı tüm gerçekliği ile tanımaya hazırsanız başlıyoruz..

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Charles Dannelly
Çevirmen:Zeynep Zuhal Binici

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.