Benzer Ürünler
Üreticiler: DT
Bu şok pompası tüm havalı amortisörler ve süspansiyon çatalları için uygundur. Maksimum 28 bar basınç oluşumu ile her kullanım için hazırlanmıştır. Okunması kolay bir basınç ekranı ve hassas şekilde ayarlanabilen bir basınç tahliye vanası, bu pompayla çalışmayı kolaylaştırır.
Teknik Özellikler:
Malzeme: alüminyum
Basınç: 20 bar / 300 psi'ye kadar
Valf bağlantısı: Schrader valf / Presta valf
Toplam uzunluk (sıkıştırılmış): 26 cm
Strok uzunluğu: 12 cm
Tüp uzunluğu: 18 cm
Özellikler: 360 ° döndürülebilir tüp
Renk: siyah,
Özellikler:
Süspansiyon çatal ve arka şok için yüksek basınçlı amortisör pompası
Basınç kaybı olmadan hızlı vidalama bağlantısı
Özel basınç regülatörü ile donatılmış
Basınç Ölçer ve bağlantı aparatı 360 derece dönebilir.
Alt kısım tahliye düğmesi
Teslimat Kapsamı:
1 adet DT-1505S Amortisör Pompası
Ağırlık: 147g
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.