Benzer Ürünler
Dünyanın en çok okunan, çevrilen ve yorumlanan filozoflarından birisi olan Derrida, en yenilikçi isimler arasında da ön sırada yer alır. Bu denli ilgi gören Derrida felsefesinin özelliği, sürekli, çabuk çoğalan ve çoğu zaman kışkırtıcı biçimde sözcükler yaratmasıdır. Onun için sözcükler, kavramlara ulaşmada sıçrama tahtası değil aksine, onlar için birer engel ya da tuzak konumundadır.
Derrida felsefesinde yol alabilmek için hazırlanan bu sözlükte, okura tam ve kesin bir kavrayış vaat edilmeden 2001 sonbaharına kadar Derrida tarafından en çok kullanılan ve yinelenen "belirsiz" ya da "bileşik" sözcüklerin belli başlı olanlarına yer verilmektedir.
Sayfa Sayısı: 192
Baskı Yılı: 2011
Dili: Türkçe
Yayınevi: Say Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Charles Ramond
Çevirmen:Ümit Edeş
Çevirmen:Ümit Edeş
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
145,00 TLSepette İndirim
137,75 TL