idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Güney Kore'li dermatologlar tarafından geliştirilen DERMA FACTORY 'den Propolis Serum! Cildi parlatmak ve nemlendirmek için, özel brezilya kırmızıpropolisi içerir.
Propolis, arıların hayatta kalmasına ve üremesine hizmetetmek için, arı tükürüğü ve balmumunun çeşitli bitkilerden elde edilenreçinelerle karıştırılmasıyla oluşan doğal bir maddedir.
Propolisin bileşimi, reçineyi salgılayan ağacın türüne,bölgesine ve mevsimine göre büyük farklılık gösterir.
Koyu kahverengi, yeşil, kırmızı, siyah gibi farklı propolisçeşitleri bulunur.
Propolis, flavonoidler ve polifenoller de dahil olmak üzerevitamin, mineral ve amino asitler açısından zengindir. Güçlü antioksidan etkisağlar, elastikiyeti korur, derinlemesine nem sağlar.
Kırmızı propolis, arılar tarafından yalnızca Brezilya’nıntemiz bölgelerinde yetişen kırmızı ağaçların öz suyundan toplanan değerli birmaddedir.
Ganjin’deki usta bir zanaatkarın elleriyle yapılmış seramikbir vazoda kırmızı propolis fermente edilir. Seramik vazo nemi önler ve havanınkabın üstündeki küçük deliklerden geçmesine izin verir, böylece seyreltilmemişkırmızı propolis çözeltisi toksik bileşenler olmadan uzun süre dayanır vefermantasyon ile cilt aktifleri çıkarılır.
Propolis ve bal arasındaki fark nedir?
Bal, arıların ağaçlardan ve çiçeklerden toplayarakoluşturdukları bir maddedir, propolis, arı tükürüğü ve enzimlerin farklıbitkilerden elde edilen reçinelerle karıştırılması ile elde edilen doğal birmaddedir.
Propolisin vücut üzerinde bir çok yararlı etkisi vardır.
Ph: 6,5
Doku: jelimsi serum
Miktar: 50ml
Dermatolojik test edilmiştir.
MADE IN KOREA

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.